Архиве: јун 2009

Изложба полазника ликовне школе Дома културе

2066_1 [800x600]У Галерији Дома културе „Стеван Мокрањац“, синоћ је отворена изложба радова полазника ликовне школе. На изложби је изложено 20-так слика које су настале после вишемесечног рада полазника ове школе, коју је организовао неготински Дом културе.

Изложбу су отворили магистар Милан Радосављевић, уредник ликовног програма и Душанка Ботуњац, уредник уметничког програма , који су и водили ову школу.

Изложба “Да се не заборави”

2056_1Поводом десетогодишњице од агресије НАТО пакта на Србију (СРЈ) и 90 година од оснивања организације резервних војних старешина у суботу 13. јуна у биоскопу “Крајина” биће отворена изложба фотографија и најважнијих података о ратним догађајима под називом “Да се не заборави”.

Изложба таписерија у Дому културе

2034_1 [800x600]У среду 3. јуна 2009. године у 20 сати у Галерији Дома културе у Неготину, биће отворена изложба таписерија Мирјане Мање Поповић из Ниша.
На изложби ће бити приказано 8 таписерија инспирисаних декоративном каменом пластиком српских средњевековних манастира. Таписерије су израђене у класичној клечаној техници у традиционалном материјалу вуни.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани