izdvojeno

ПРОГРАМ 53. ФЕСТИВАЛА „МОКРАЊЧЕВИ ДАНИ“

више »

izdvojeno

ЛИКОВНО РЕШЕЊЕ ЗА ВИЗУЕЛНИ ИДЕНТИТЕТ 53. „МОКРАЊЧЕВИХ ДАНА“

„Осу се небо звездама“ Ликовно решење за визуелни идентитет 53. Мокрањчевих дана,  младог аутора Андреје Милошевића, са Мокрањчевим ликом представљеним кроз сазвежђе звезда, као и слоган Фестивала „Осу се небо звездама“, по више »

Архиве: јун 2009

Изложба полазника ликовне школе Дома културе

2066_1 [800x600]У Галерији Дома културе „Стеван Мокрањац“, синоћ је отворена изложба радова полазника ликовне школе. На изложби је изложено 20-так слика које су настале после вишемесечног рада полазника ове школе, коју је организовао неготински Дом културе.

Изложбу су отворили магистар Милан Радосављевић, уредник ликовног програма и Душанка Ботуњац, уредник уметничког програма , који су и водили ову школу.

Изложба “Да се не заборави”

2056_1Поводом десетогодишњице од агресије НАТО пакта на Србију (СРЈ) и 90 година од оснивања организације резервних војних старешина у суботу 13. јуна у биоскопу “Крајина” биће отворена изложба фотографија и најважнијих података о ратним догађајима под називом “Да се не заборави”.

Изложба таписерија у Дому културе

2034_1 [800x600]У среду 3. јуна 2009. године у 20 сати у Галерији Дома културе у Неготину, биће отворена изложба таписерија Мирјане Мање Поповић из Ниша.
На изложби ће бити приказано 8 таписерија инспирисаних декоративном каменом пластиком српских средњевековних манастира. Таписерије су израђене у класичној клечаној техници у традиционалном материјалу вуни.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани