КОНЦЕРТ СЕРГЕЈА ЋЕТКОВИЋА

web_Serge_koncert_Negotin_6У препуној сали Дома културе „Стеван Мокрањац“ у Неготину, а у сусрет дану жена,  Сергеј Ћетковић, један од најпопуларнијих и најквалитетнијих певача у региону, на најлепши начин отворио је концертну сезону у граду Стевана Мокрањца. У години у којој обележава велики јубилеј, 20 година успешне каријере, Сергеј је у свом маниру, крајње непосредно и топло, већ првом нумером „Очи никад не старе“ одушевио Неготинце који су га, већ после првих тактова наградили богатим аплаузом. 

web_koncert_Sergej_Ng15Сергеј Ћетковић је обрадовао неготинску публику и својим новим хитом, необичног назива „25. сат“. И као што све Ћетковићеве песме увек носе много симболике, тако је и овом изузетном баладом, за коју је сам радио музику и текст, послао снажну и упечатљиву поруку која никога не оставља равнодушним.

На репероару су потом били и велики хитови овог црногорског уметника којима је у протекле две деценије градио имиџ врхунског извођача и композитора, „Погледи у тами“, „Не могу да ти опростим“, „Љубави проклета“…

Неготинска публика је током целог концерта певала заједно са Сергејем, а популарни певач је најмалађе и најверније обожаваоце у једном трену извео на сцену и заједно са њима отпевао хит „Још волим те“.

Концерт Сергеја Ћетковића је, на велико задовољство публике, трајао пуна два сата.

Фото: Милорад Дрча

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани