КОНЦЕРТ ЛЕНЕ KОВАЧЕВИЋ 4. НОВЕМБРА У НЕГОТИНУ

web_Lena1Популарна џез поп музичарка, Лена Kовачевић наступиће са својим музичарима у Дому културе “Стеван Мокрањац” у Неготину у четвртак 4. новембра од 20 сати. За концерт у Неготину, Лена је припремила композиције које су последњих година обележиле њену каријеру, од џез стандарда и поп хитова у оригиналним обрадама, до хитова који се слушају у Србији, региону и свету. Неготинци ће уживати у Лениним хитовима “Cafe”, “Дубине”, снажној балади “Само да ми је”,  новијој аутентичној обради денс хита 90-их година, групе Fanky G. “Лето је”, песми “Пожури”, њеном најновијем синглу “Београде”, “Црном лептиру”, синглу из доба пандемије и другим. Посебна посластица за публику, како се очекује, биће песма “Сан”, за коју је текст написао Ленин отац, чувени режисер Душан Kовачевић и која ће се наћи  у његовом најновијем филму “Није лоше бити човек”.Лена Kовачевић дипломирала је Музички конзерваторијум у Амстердаму и један је од најважнијих музичара нове генерације. Фузија попа и џеза коју, шармантна и увек позитивна и инспиративна за дружење са публиком, Лена Kовачевић и њени музичари негују, одвели су их на позорнице широм света, од Аустрије, Холандије, Немачке, Италије, Kипра, Белгије, до Америке и Уједињених Емирата, али и градова широм Србије и региона.

Улазнице за концерт Лене Kовачевић, по цени од 500 динара, биће у продаји од понедељка  01.новембра на билетарници Дома културе “Стеван Мокрањац”.

Радно време билетарнице:
Радно време билетарнице, у уторак (02.11.) и среду (03.11) од 9 до 13 и од 17 до 19 сати, док ће у четвртак, на дан концерта билетарница бити отворена од 12 сати и радиће до почетка концерта.
Посетиоци су у обавези да се приликом уласка у Дом културе „Стеван Мокрањац“ придржавају свих заштитних мера против короне, да поштују дистанцу и носе маске током трајања програма, што је и обавеза свих запослених.
Добро нам дошли!

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани