КОНЦЕРТ „СВИ НАШИ ПОБЕДНИЦИ“

plakat-POBEDNICI-2013У четвртак, 23.маја са почетком у 19 сати, у оквиру „Мајских свечаности“ у сали Дома културе „Стеван Мокрањац“ у Неготину, биће приређен концерт „СВИ НАШИ ПОБЕДНИЦИ“. На концерту ће се представити ученици основне и средње музичке школе „Стеван Мокрањац“ Неготин, који су награђивани и освајали награде на такмичењима. Улаз је слободан.

ДОБРО ДОШЛИ

…са концерта…

На концерту “Сви наши победници” наступили су ученици Музичке школе “Стеван Мокрањац” који су освојили вредне награде на овогодишњим такмичењима.
Част да наступе на сцени Дома културе као добитници првих, других или трећих места на међународним, републичким и окружним музичким смотрама и представе се неготинској публици стекли су Анастасија Банковић на клавиру, Урош Стојановић на гитари, Марија Цујкановић, Мила Голубовић, Мартина Незири, Јован Марковић, Дуња Јовић и Марија Пелановић на клавиру, Данијел Јовановић на кларинету, Невена Секулић на клавиру, Никола Царановић на хармоници, Давид Сурдановић на труби, Петар Питаревић на клавиру, Милица Крстић на гитари, Наташа Шуцић и Бојан Бајер на клавиру, Јован Милојевић на хармоници, Зора Вешковић на клавиру, Анамарија Даниловић на труби, Немања Ерић на гитари, Слободан Радовановић на хармоници и Предраг Ристић на клавиру. Неготинска публика имала је прилику да ужива у сјајном извођењу младих музичара који су се представили делима Баха, Зиполија, Шумана, Џилока, Прокофјева и других композитора.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани