МЈУЗИКЛ „БГ БЛУЗ“

26.март 2014. у 20 сати
сала Дома културе

Мјузикл „БГ Блуз“, чија је премијера одржана 24,фебруара 2014. у позоришту на Теразијама, биће представљен неготинској публици у среду 26,марта у 20 сати у сали Дома културе „Стеван Мокрањац“.

Текст је написала сјајна Мирјана Бобић Мојсиловић, режирао је и Bg-Bluesглавну улогу игра изврсни Бане Видаковић.

Мјузикл „БГ Блуз“ је комад за ГЛУМЦА, ПЕВАЧИЦУ И ОРКЕСТАР…. То је комад о носталгији, не довршеним љубавима, и о музици која остаје заувек…. То је ОМАЖ генерацији која је тих (осамдесетих) година прошлог века – кретала у живот, завршавала факултете, почињала своје каријере и – доживљавала прве ВЕЛИКЕ љубави… како каже једна од јунакиња овог комада „СВИ СЕ СЛАЖУ ДА СУ ТЕ… ОСАМДЕСЕТЕ – АКО НЕ НАЈЛЕПШЕ – ОНДА СИГУРНО ПОСЛЕДЊЕ БЕЗБРИЖНЕ ГОДИНЕ НА ОВИМ ПРОСТОРИМА„.

Опет, МУЗИКА која је тада настајала на ОВДЕ и у целом свету… је сигурно остала за сва времена.. .Наш АНТИ-ЈУНАК комада је – БАШ тих година отишао далеко – гоњен ко зна каквим својим ђаволима – и сад се враћа у свој Београд, гоњен НОСТАПГИЈОМ – не схватајући да је прошло не само више од 20 година. Прошао је читав један живот.

Пун еуфорије он упада на пробу свог старог бенда који је помало подмлађен, и крије још нека изненаћења за свог остарелог, и помало уморног повратника из Америке.

УЛАЗНИЦЕ СЕ ПРОДАЈУ НА БИЛЕТАРНИЦИ ДОМА КУЛТУРЕ ПО ЦЕНИ ОД 300 динара

ДОБРО ДОШЛИ

——————————————————————

 

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани