КОНЦЕРТ АЛЕКСАНДРЕ РАДОВИЋ У НЕГОТИНУ

plakat_web_ARАлександра Радовић са својим бендом, први пут ће наступити у Неготину  у Дому културе „Стеван Мокрањац“,   26. марта /четвртак/ у 20 сати. Улазнице за концерт се могу купити на билетарници Дома културе по цени од 600 динара, сваког радног дана од 10 до 14 сати и од 17 до 19 сати. На дан концерта улазнице ће се продавати по цени од 700 динара.

 

ДОБРО ДОШЛИ

„Одувек сам бирала оваква места за наступ. Најлепше je певати публици у позоришту“ – рекла је певачица када је одлучила да 26.марта изведе неготинској публици своје највеће хитове из њене веома успешне десетогодишње каријере.

Александра Радовић ће 26.марта наступити са својим петочланим бендом. Њен наступ одувек прати првокласан тим музичара који иза себе ниже небројано много наступа са овом певачицом али и са најпознатијим поп певачима из земље и региона. Гитаре, клавијатуре, бубњеви и пратећи вокали учиниће да Александра на сцени са својим препознатљивим, баршунастим вокалом, заблиста и остави публику без текста.

Не пропустите прилику да чујете како уживо звучи Александра Радовић са својим бендом, као и како звуче њени најпознатији хитови попут: Чувам те, Као со у мору, Ниси мој, Карта за југ, Чувај моје срце, Бивши драги и многе друге.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани