web_izdv_izlozba_GMasnikosa

ИЗЛОЖБА СЛИКА – ГРИША МАСНИКОСА

У среду, 13. новембра у 19 сати у галерији Дома културе биће отворена изложба слика Грише Масникосе Улаз је слободан. ДОБРО ДОШЛИ више »

web_izdv_dervis-i-smrt

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „ДЕРВИШ И СМРТ“

  више »

Архиве: октобар 2009

19 година Дома културе

25 окт 2009Поводом обелележавања 19 година од постојања,  Дом културе “Стеван Мокрањац” организоваће у недељу 25. октобра од 19 сати џез вече на коме ће наступити Трио ЈAZZMO. Концерт ће бити одржан у свечаној  сали Дома “Станко Пауновић”, 25. октобра.

Грчки фолклор у Неготину

Пет фолклорних ансамбала, са преко 160 чланова из различитих крајева Грчке, Солуна, Кавале, Агриниа, Артаса и Пеле, својим првим наступом у неготинском Дому културе приредило је овдашњој публици незаборавно вече преневши традиционални мелос и дух своје земље.

Утисак пријатељстрва и заједничког наслеђа, на овом међународном концерту, публици и гостима из Грчке пренели су и чланови  домаћих културно-уметничких друштва из Неготина, Буковча, Шаркамена и Сикола.

Концерт у Музичком павиљону

VIS_DoktoriУ уторак 06. октобра, са почетком у 19 сати у музичком павиљону у Градском парку, биће одржан концерт вокално инструменталног састава “Доктори”.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани