НЕГОТИНЦИ УЖИВАЛИ У ПРЕДСТАВИ „ИЗВИЊАВАМО СЕ, МНОГО СЕ ИЗВИЊАВАМО“

web_201453Топла, романтична прича уз happy end коју су кроз представу „Извињавамо се, много се извињавамо“ на сцени Дома културе „Стеван Мокрањац“ маестрално извели Неда Арнерић и Феђа Стојановић разнежила је неготинску публику која је у једном даху испратила популарну ТВ драму из седамдесетих година. Дуги аплауз на крају представе који је протагонисте у неколико наврата вратио на сцену доказ је непролазности приче Милана Николића и поруке да чиста и искрена љубав побеђује све социјално наметнуте баријере.

Публика је са неподељеним симпатијама пратила сусрет Милића,  простодушног и доброћудног сељака шездесетих година из Сталаћа, по ставовима човека ни у селу ни у граду и Борке,  жене педесетих година, рачуновође, одмерене, емотивно затворене, нежне.  Happy end, након низа перипетија, али и салви смеха, измамио је жељену емоцију једноставне среће и буран аплауз  публике.

Подећамо, премијера телевизијске комедије „Извињавамо се, много се извињавамо“ , са Миленом Дравић и Слободаном Ђурићем у главним улогама, била је давне 1976., а много пута проглашавана је за најбољу ТВ драму.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани