Архиве: октобар 2011

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ „КАПЕТАН МИША АНАСТАСИЈЕВИЋ“

Dom kultureУ Дому културе у Књажевцу у петак, 28.октобра, уручена су признања “Капетан Миша Анасатасијевић“, коју већ 11 година додељују “Медиа инвент“, универзитети и привредне коморе Војводине и Србије. Додељена су и признања појединцима и установама из Зајечара, Бора, Сокобање, Неготина и Кладова.

OБЕЛЕЖЕН ДАН ДОМА КУЛТУРЕ „СТЕВАН МОКРАЊАЦ“

M-RadosavljПригодном свечаношћу којој су присуствовали бројни гости, пријатељи и сарадници, 25.10.2011., обележен је дан Дома културе „Стеван Мокрањац“.
Дом културе формиран је 1986. године као Установа у оснивању, а онда је пуних 9 година чекала да би 25. октобра 1995. године званично била регистрована као Дом културе „Стеван Мокрањац“. Управо због тога овај дан неготински Дом културе бележи као свој.

25. ОКТОБАР – ДАН ДОМА КУЛТУРЕ „СТЕВАН МОКРАЊАЦ“

  Дом културе „Стеван Мокрањац“ обележиће у уторак 25. октобра 2011. године Дан Установе.

dan_ustanoveУ 19 сати најављена је изложба слика „Стална поставка уметничких дела“ из фонда уметничких дела Дома културе. Фонд неготинског Дома културе броји око 400 уметничких дела, слика, графика, цртежа, скулптура, насталих на ликовним колонијама “Вратна” или као поклони уметника. На изложби ће бити изложена репрезентативна дела, која ће јавности бити доступна током читаве године у галеријском простору Дома културе.

ДЕЧИЈИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ОД 20-26. ОКТОБРА У НЕГОТИНУ

kids-festСедми по реду Дечији филмски фестивал KIDS FEST одржаће се од 20. до 26.октобра у Неготину, а паралелно или током наредних месеци, традиционално ће бити одржан и у преко 30 градова у Србији.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани