izdvojeno

ПРОГРАМ 53. ФЕСТИВАЛА „МОКРАЊЧЕВИ ДАНИ“

више »

izdvojeno

ЛИКОВНО РЕШЕЊЕ ЗА ВИЗУЕЛНИ ИДЕНТИТЕТ 53. „МОКРАЊЧЕВИХ ДАНА“

„Осу се небо звездама“ Ликовно решење за визуелни идентитет 53. Мокрањчевих дана,  младог аутора Андреје Милошевића, са Мокрањчевим ликом представљеним кроз сазвежђе звезда, као и слоган Фестивала „Осу се небо звездама“, по више »

Архиве: новембар 2012

THE QUEEN – REALTRIBUTE BAND

Петак, 30.новембар 2012. у 20 сати
сала Дома културе Неготин
улаз слободан

queen_real_tribute_plakat24.11. обележава се 21. годишњица смрти једног од највећих вокала сви25х времена, вокала легендарне рок групе QUEEN, Freddie Mercuryja. Том приликом, тачније, 30.новембра  вам доводимо феноменални QUEEN Real Tribute Band!

QUEEN Real Tribute је бенд из Београда  који се састоји од пет искусних музичара. Поред рада као Queen Real Tribute бенд, доказали су се и као музичари са многим ауторским радовима. Оно што краси овај бенд је чињеница да није сачињен од раштимованих аматера ни од обичних тезгароша, већ од истинских музичара, ентузијаста и заљубљеника у песме групе Queen. Као такви, на својим наступима зраче великом енергијом.

ТАЈНА ГРЕТЕ ГАРБО

Уторак, 13.новембар 2012. у 20 сати Сала Дома културе

plakatggТАЈНА ГРЕТЕ ГАРБО Редитељ: Ђурђа Тешић Сценограф: Зорана Петров Костимограф: Јелисавета Татић-Чутурило Преводилац и сарадник: Ивана Димић Композитор: Владимир Пејковић Видео: Креативни студио -Zepter- Дизајнер светла: Срђан Јовановић Лектор: Љиљана Мркић-Поповић

.

.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани