SPONZORI-za-web-izdvojeno

ПРИЈАТЕЉИ 52.ФЕСТИВАЛА „МОКРАЊЧЕВИ ДАНИ“

52.ФЕСТИВАЛ МОКРАЊЧЕВИ ДАНИ 23-29. септембар 2017. више »

izdvojeno-plakat

52. „МОКРАЊЧЕВИ ДАНИ“ – НATПЕВАВАЊЕ ХОРОВА

Натпевавање хорова, круна фестивала Мокрањчеви дани, програм који се традиционално приређује прве фестивалске вечери, окупиће 23. септембра 2017. у Дому културе „Стеван Мокрањац“ у Неготину, реномиране хорове из Србије и окружења. више »

izdvojeno-plakat

52. ФЕСТИВАЛ ,,МОКРАЊЧЕВИ ДАНИ” – 2017

С обзиром на трајност и значај фестивала „Мокрањчеви дани“ његов програмски концепт чува идејну окосницу манифестације чија је основна мисија промовисање стваралаштва најзначајнијег српског композитора Стевана Стојановића Мокрањца, и давање доприноса афирмацији више »

Архиве: март 2012

ПОЧЕЛИ 39. СУСРЕТИ СЕЛА

3612_1Наступом културно уметничких друштава „Мокрањац“ из Мокрања и „Младост“ из Чубре у суботу, 24. марта, почела је традиционална манифестација изворног народног стваралаштва Сусрети села у општини Неготин. Манифестацију која се по 39. пут одржава у нашој општини, отворио је заменик председника општине Неготин Бранко Марковић.

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ ЕВРОПСКА СРБИЈА И СВЕТ

pozivnica-ESrbija

ПОЧИЊУ 39. СУСРЕТИ СЕЛА У ОПШТИНИ НЕГОТИН

КРЕЋЕ СОНГ 2012

SONG-2012У просторијама биоскопа “Крајина” , у четвртак 01.марта и у уторак 06.марта, одржани су први иницијативни састанци “СОНГ-а 2012”. Састанку су се одазвали представници основних и средњих школа. Договорено је да СОНГ – Сусрети омладине Неготин ове године крене од марта месеца, класификациони сусрети биће одржани у биоскопу “Крајина”, а финале у Дому културе.

ИЗЛОЖБА РАДОВА ЕТНО МРЕЖЕ

ГАЛЕРИЈА ДОМА КУЛТУРЕ
Среда, 07.март 2012. у 19 сати

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „ЗВЕЗДАРСКЕ ЗВЕЗДИЦЕ“

3581_1Осмомартовска музичко-позоришна представа „Звездарске звездице“. Улоге : Горица Поповић, Дара Ђокић, Марко Николић, Тања Бошковић, Јелица Сретеновић, Катарина Жутић, Катарина Гојковић и Радомир Николић.

УНИКАТНА МОДНА „ИЗЛОЖБА ТРАГ“ У ВРЕМЕНУ

Галерија Дома културе
01.март 2012. у 20 сати

trag-u-vremenu_1У галерији Дома културе „Стеван Мокрањац” синоћ је отворена уникатна модна изложба „Траг у времену“ Иване и Сузане Мишић. Изложбу су отворили Душан Петровић, директор Туристичке организације општине Неготин, која дуго саражђује са Иваном и Сузаном Мишић и која је организовала више њихових изложби у Неготину и Душанка Ботуњац, руководилац мале сцене биоскопа „Крајина“.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани