Архиве: август 2014

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА 49. „МОКРАЊЧЕВЕ ДАНЕ”

49.Mokranjcevi dani _plakatУ Дому културе „Стеван Мокрањац” почела је продаја улазница за програме 49. фестивала “Мокрањчеви дани”. Улазнице се могу купити сваког  радног дана на билетарници  Дома културе у времену од 10,оо – 14,оо  и  од  17,оо – 19,оо сати и суботом од  08,оо -13,оо сати.

ПРОГРАМ 49.“ФЕСТИВАЛА МОКРАЊЧЕВИ ДАНИ“

49.Mokranjcevi-dani-programski-plakat.

.

.

.

.

.

РЕПЕРТОАР БИОСКОПА

Понедељак, 01.септембар. 2014.

16 сати – Повратак у Оз
18 сати – Нинџа корњаче
20 сати – Чувари галаксије

УЛАЗ: 250 динара
ДОБРО ДОШЛИ У БИОСКОП

ЗАВРШЕНА ВИШЕДНЕВНА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА ЕХО МУЗИКЕ

Рољево инспирисало седморо уметника из Румуније и Србије

lik_kolonija-2014У амбијенту, романтичном, мирном, одговарајућем за медитацију и сликарство, од 2. до 9. августа, одржана шеснаеста Ликовна колонија „Ехо музике“ . Радове седморо уметника из Србије и Румуније публика ће видети на изложби 13. септембра, на 49.фестивалу „Мокрањчеви дани“.

ПОЧЕЛА СА РАДОМ ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „ЕХО МУЗИКЕ“ У РОГЉЕВУ

Rogljevo 2014_2У суботу 2. aвгуста, почела је са радом шеснаеста ликовна колонија „Ехо музике“ у Рогљеву. У раду колоније учествује седморо ликовних уметника из Србије и Румуније. Ове године се радионици придружила и музиколог Љубица Поповић са задатком да одржи серију предавања на тему музика и визуелне уметности у различитим историјским епохама.

Уметничка дела настала на колонији биће приказана на изложби у оквиру фестивала „Мокрањчеви“ дани у септембру 2014. године.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани