izdvojeno

ЛИКОВНО РЕШЕЊЕ ЗА ВИЗУЕЛНИ ИДЕНТИТЕТ 53. „МОКРАЊЧЕВИХ ДАНА“

„Осу се небо звездама“ Ликовно решење за визуелни идентитет 53. Мокрањчевих дана,  младог аутора Андреје Милошевића, са Мокрањчевим ликом представљеним кроз сазвежђе звезда, као и слоган Фестивала „Осу се небо звездама“, по више »

Архиве: август 2014

ПОЧЕЛА ПРОДАЈА УЛАЗНИЦА ЗА 49. „МОКРАЊЧЕВЕ ДАНЕ”

49.Mokranjcevi dani _plakatУ Дому културе „Стеван Мокрањац” почела је продаја улазница за програме 49. фестивала “Мокрањчеви дани”. Улазнице се могу купити сваког  радног дана на билетарници  Дома културе у времену од 10,оо – 14,оо  и  од  17,оо – 19,оо сати и суботом од  08,оо -13,оо сати.

ПРОГРАМ 49.“ФЕСТИВАЛА МОКРАЊЧЕВИ ДАНИ“

49.Mokranjcevi-dani-programski-plakat.

.

.

.

.

.

РЕПЕРТОАР БИОСКОПА

Понедељак, 01.септембар. 2014.

16 сати – Повратак у Оз
18 сати – Нинџа корњаче
20 сати – Чувари галаксије

УЛАЗ: 250 динара
ДОБРО ДОШЛИ У БИОСКОП

ЗАВРШЕНА ВИШЕДНЕВНА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА ЕХО МУЗИКЕ

Рољево инспирисало седморо уметника из Румуније и Србије

lik_kolonija-2014У амбијенту, романтичном, мирном, одговарајућем за медитацију и сликарство, од 2. до 9. августа, одржана шеснаеста Ликовна колонија „Ехо музике“ . Радове седморо уметника из Србије и Румуније публика ће видети на изложби 13. септембра, на 49.фестивалу „Мокрањчеви дани“.

ПОЧЕЛА СА РАДОМ ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „ЕХО МУЗИКЕ“ У РОГЉЕВУ

Rogljevo 2014_2У суботу 2. aвгуста, почела је са радом шеснаеста ликовна колонија „Ехо музике“ у Рогљеву. У раду колоније учествује седморо ликовних уметника из Србије и Румуније. Ове године се радионици придружила и музиколог Љубица Поповић са задатком да одржи серију предавања на тему музика и визуелне уметности у различитим историјским епохама.

Уметничка дела настала на колонији биће приказана на изложби у оквиру фестивала „Мокрањчеви“ дани у септембру 2014. године.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани