AПЛАУЗИ ЗА „ПОКОНДИРЕНУ ТИКВУ“ ЗАЈЕЧАРСКОГ ПОЗОРИШТА

we2Представа зајечарског позоришта „Покондирена тиква“,  у адаптацији и режији Оливере Викторовић Ђурашковић,  одиграна у Дому културе „Стеван Мокрањац“,  награђена је громким аплаузом неготинске публике. Љубитељи позоришта,  жељни културних дешавања, са великом пажњом и позитивним реакцијама пратили су дешавања на сцени у комедији коју су изнели глумци: Наташа Петровић, Ивана Бартуњек , Предраг Грбића, Александра Манасијевић, Бранислав Мијатовића, Оливера Викторовић Ђурашковић, Милош Танасковића и Габријел Бећаревић.

Представа „Покондирена тиква“, рађена по књизи српског комедиографа Јована Стерије Поповића, у извођењу Народног позоришта Тимочке крајине „Зоран Радмиловић“ из Зајечара, са успехом је гостовала у Лесковцу и Kрупњу. Ова представа, како је најављено, биће играна као завршна  на предстојећим 30.„Зорановим данима“, који ће се у Зајечару одржати од  14. до 23. октобра.

Одлична посећеност  говори о потреби неготинских љубитеља позоришне уметности да и у ванредним околностима уживају у културним дешавањима у Неготину.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани