КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ СА ПРЕДСТАВНИЦИМА МЕДИЈА БОРСКОГ И ЗАЈЕЧАРСКОГ ОКРУГА

mok_dani_logo_1Као и ранијих година у сусрет фестивалској сезони, организатор Манифестације „Мокрањчеви дани“ – Дом културе „Стеван Мокрањац“, уприличиће сусрет са представницима медија Борског и Зајечарског округа и са дописницима из нашег града.
На Конференцији за новинаре, биће представљен програм педесетих и јубиларних „Мокрањчевих дана“, а биће речи о припремама града домаћина и једног од генералних покровитеља музичке манифестације, за прихват око 1200 учесника Фестивала и великог броја најављених гостију. На КЗН у Неготину биће представљени и неки од традиционалних покровитеља и пријатеља Фестивала.
На КЗН Дома културе „Стеван Мокрањац“, поводом 50. Фестивала, говориће:
- Јован Миловановић, председник Општине Неготин
- Драгана Кнежевић, в.д. директора Дома културе „Стеван Мокрањац“
- Тамара Луцић-Динић, представник УниЦредит Банке
Конференцију за новинаре медијских кућа Борског и Зајечарског округа и дописнике, заказујемо за уторак, 8. септембар у 12,30 сати, у Неготину. Већ по традицији званичници општине и представници Дома културе „Стеван Мокрањац“ са новинарима ће се састати у Пресс центру Мокрањчевих дана, који ће и ове године радити у простору родне куће композитора Стевана Стојановића Мокрањца.
Фестивал „Мокрањчеви дани“, који се у част великана српске музике, композитора Стевана Мокрањца, у његовом родном граду организује по педесети пут, ове године ће бити одржан у периоду од 10. до 16. септембра.
Молимо Вас, такође, да нам до 8. септембра доставите имена колега, новинара и сниматеља, за које треба обезбедити акредитације за праћење предстојећег Фестивала, и то на мејл Дома културе dkmokranjac@gmail.com или vanjastanojevic@yahoo.com

Очекујемо Вас,
Јованка Станојевић, новинар – Пресс центар Мокрањчевих дана
065/544 7999 и 060/030 88 21

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани