СМЕХ И ДОБРА МУЗИКА

Plakat-Soka
Plakat1

Дом културе “Стеван Мокрањац” Неготин ће, крајем фебруара и почетком марта, угостити глумачку и екипу познатих музичара, које предводе позната имена наше позоришне и музичке сцене. Обавештавамо Вас како бисте, уколико можете и желите, на време обезбедили улазнице које ће, за оба програма, у продају бити пуштене у понедељак, 20. фебруара.
Време од 20 сати у уторак, 28. фебруара 2023. године, резервисано је за позоришну представу “СОКИН И БОСИНА”. Реч је комедији која је окупила познату екипу глумаца, а у њој су, између осталих, Љиљана Благојевић и Весна Станковић. Карте по цени од 500 динара биће у продаји на Билетарници Дома културе, почев од понедељка, 20. фебруара у преподневним и поподневним сатима.Представа доноси дух породичних односа, а тема је увек актуелна и ведра, испуњена здравим хумором, изабрана да разгали вече, али и промишљајем о везама које су неизбежне и у којима свако “плива” како зна и уме.
Понедељак, 6. март 2023. године, време од 20 сати определили смо за музички концерт групе “Црвена јабука”, једне од најпопуларнијих на просторима бивше Југославије, која последњих деценија ужива статус најслушанијег хит мејкера. Црвена јабука, фронтмен Дражен Жерић Жера и чланови бенда, свираће старе поп-рок хитове, уз које су одрастале многе генерације. Премијеру слушања и гледања “Црвене јабуке”, на сцени неготинског Дома културе “Стеван Мокрањац”, од 20 сати, у понедељак, 6. марта, организујемо у сусрет Празнику жена. Цена улазнице за концерт је 800 динара.
Продаја карата за оба најављена програма почиње у понедељак, 20. јануара, у 9 сати на билетарници Дома културе “Стеван Мокрањац” Неготин.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани