Архиве: март 2023

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА ЗВЕЗДАРА ТЕАТРА “БАЈКА О ПОЗОРИШТУ” УСКОРО У НЕГОТИНУ

web_bajka_o_pozoristuКултна  позоришна представа „Бајка о позоришту“ Звездара театра, пред неготинском публиком у сали Дома културе „Стеван Мокрањац“ биће изведена у уторак 11. априла у 20 сати.

Комедија  „Бајка о позоришту“, по тексту Владимира Ђурђевића у режији Марка Мисираче, осам година од премијере, са преко 100 извођења и даље пуни позоришне сале широм Србије и носи епитет „најбоље комедије у граду“. Сјајну глумачку екипу чине легенде српског глумишта: Тихомир Станић, Бранислав Зеремски, Миодраг Kрстовић, Весна Станковић, Стефан Радоњић, Искра Брајовић и Снежана Савић.

РЕПЕРТОАР БИОСКОПА

29. март /СРЕДА/
19.00 сати
ИНДИГО КРИСТАЛ
Цена улазнице 300 динара
Продаја улазница на дан пројекције од 17.00 сати

30. март /ЧЕТВРТАК/
19.00 сати
ЗЛОЧИН ЈЕ МОЈ / THE CRIME IS MINE
Цена улазнице 300 динара
Продаја улазница на дан пројекције од 17.00 сати
.
ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМОВА У САЛИ ДОМА КУЛТУРЕ – НЕГОТИН
ДОБРО ДОШЛИ

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА ЦРТЕЖА И СЛИКА „СВЕТИЦА & ГРЕШНИЦА“

web4У галерији Дома културе отворена је изложбе цртежа и слика СВЕТИЦА & ГРЕШНИЦА аутора Нинослава Јовановића из Зајечара
У одабраном стваралачком опусу Нинослава Јовановића, песника и сликара уживали су бројни љубитељи ликовне уметности. Изложба је отворена до 7. априла.

РЕПЕРТОАР БИОСКОПА

Ant-Man_and_the_Wasp_Quantumania_poster
web_Bas-super
web_IndigoKristal

.

22. март /СРЕДА/
19.00 сати
АНТМЕН И ОСА: КВАНТУМАНИЈА
Цена улазнице 300 динара
Продаја улазница на дан пројекције од 17.00 сати

23. март /ЧЕТВРТАК/
18.00 сати
БАШ СУПЕР
Цена улазнице 250 динара
Продаја улазница на дан пројекције од 16.00 сати

24. март /ПЕТАК/
19.00 сати
ИНДИГО КРИСТАЛ
Цена улазнице 300 динара
Продаја улазница на дан пројекције од 17.00 сати
.
ПРОЈЕКЦИЈА ФИЛМОВА У САЛИ ДОМА КУЛТУРЕ – НЕГОТИН

ДОБРО ДОШЛИ

ИЗЛОЖБА ЦРТЕЖА И СЛИКА СВЕТИЦА И ГРЕШНИЦА

web_izlozba
Галерија Дома културе
Отварање изложбе цртежа и слика
СВЕТИЦА & ГРЕШНИЦА
аутора Нинослава Јовановића из Зајечара
Уторак 21. март у 19 сати
Добро нам дошли!

РИТАМ ЕВРОПЕ

web_ritam-evropeАудиција за дечји музички фестивал

РИТАМ ЕВРОПЕ
Дом културе „Стеван Мокрањац“
Недеља 19. март у 12 сати

Аудиција за децу и омладину од 14 до 21 године, за избор представника општине Неготин на дечјем телевизијском музичком такмичењу „Ритам Европе“ заказана је за недељу 19. март у 12 часова.
Позивамо вас да се пријавите и покажете свој таленат у певању и плесу. Пријаве можете послати путем инстаграм налога @rhythm_of_europe или на број 060/65-55-013 (Viber/WhatsApp).
Видимо се у недељу 19. марта од 12 часова, у сали Дома културе Стеван Мокрањац.

КОНЦЕРТ „ЦРВЕНЕ ЈАБУКЕ“ ЗА ПОНОС И ПАМЋЕЊЕ

CRVENA-JABUKA-KONCERT-NEGOTIN-(177)У стилу врхунских музичара, што уосталом и јесу, чланови легендарне „Црвене јабуке“ предвођени Драженом Жерићем Жером, од првог акорда, па пуна два сата, испунили су, иначе, препуну салу Дома културе „Стеван Мокрањац“, сјајном енергијом, јаким емоцијама и еуфоријом публике које се ретко достиже.

Да су хитови „Јабуке“ ванвременски и никог не остављају равнодушним показују и три генерације њихових фанова, од деце, преко младих до оних средовечних чија младост памти времена првих хитова, који су заједно у хору, здушно, певали комплетан репертоар. У свом препознатљивом  маниру, несебично дајући себе публици, чланови бенда одсвирали су све до једног познате хитове, међу којима су „Граде мој“ „Туго несрећо“, „Има нешто од срца до срца“, „Туга ти и ја“,  „Бјежи кишо с прозора“, „Дирлија“, али и новијег, попут „Љубав“, из опуса богатог са  преко 200 песама, уз које су одрастале многе генерације.

РЕПЕРТОАР БИОСКОПА

web_vatreno-srce

  9. март /ЧЕТВРТАК/
18.00 сати

ВАТРЕНО СРЦЕ

Цена улазнице 250,00 динара
Продаја улазница на дан пројекције од 16.00 сати

ДОБРО ДОШЛИ!

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „СОКИН И БОСИНА“ ОДУШЕВИЛА НЕГОТИНЦЕ

web1Урнебесна комедија „Сокин и Босина“ са сјајном и надахнутом глумачком екипом предвођеном  легендарном Љиљаном Благојевић до суза је засмејавала неготинску публику у сали Дома културе „Стеван Мокрањац“.

Одличан текст Милице Константиновић и маестрална режија Југа Радивојевића, од препознатљиве и често виђене тематике породичних односа, захваљујући изузетној глумачкој екипи коју, поред Љиљане Благојевић, још чине Весна Станковић, Калина Ковачевић и Милош Ђорђевић, донели су нам представу која је испунила  позитивном енергијом и одушевила неготинску публику, очигледно жељну правог, а ненаметљивог хумора и доброг расположења.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани