izdvojeno

ЛИКОВНО РЕШЕЊЕ ЗА ВИЗУЕЛНИ ИДЕНТИТЕТ 53. „МОКРАЊЧЕВИХ ДАНА“

„Осу се небо звездама“ Ликовно решење за визуелни идентитет 53. Мокрањчевих дана,  младог аутора Андреје Милошевића, са Мокрањчевим ликом представљеним кроз сазвежђе звезда, као и слоган Фестивала „Осу се небо звездама“, по више »

Архиве: март 2015

ПОЧИЊУ 42. „СУСРЕТИ СЕЛА“

plakat--ssela-2015-_-2-webТрадиционална манифестација изворног народног стваралаштва,”Сусрети села” Општине Неготин почиње у суботу 21. марта у Карбулову, где ће прошлогодишњи победник КУД „Карбулово“ угостити културно уметничко друштво „Воја Чурић“ из Кобишнице.

ТАКМИЧЕЊЕ РЕЦИТАТОРА „ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ“

Дом културе „Стеван Мокрањац“ Неготин у сарадњи са Народном библиотеком „Доситеј Новаковић“ организује општинску смотру рецитатора под називом: „Песниче народа мог“.

ОПШТИНСКО ТАКМИЧЕЊЕ РЕЦИТАТОРА биће одржано 20. априла 2015. године, у сали Дома културе у Неготину, од 18 сати.

КОНЦЕРТ АЛЕКСАНДРЕ РАДОВИЋ У НЕГОТИНУ

plakat_web_ARАлександра Радовић са својим бендом, први пут ће наступити у Неготину  у Дому културе „Стеван Мокрањац“,   26. марта /четвртак/ у 20 сати. Улазнице за концерт се могу купити на билетарници Дома културе по цени од 600 динара, сваког радног дана од 10 до 14 сати и од 17 до 19 сати. На дан концерта улазнице ће се продавати по цени од 700 динара.

 

ДОБРО ДОШЛИ

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани