Архиве: децембар 2009

Срећни Вам Новогодишњи и Божићни празници

srecni_praznici_1Успешну Нову 2010. годину

жели Вам

Дом културе Стеван Мокрањац

Неготин

Дочек Нове године на градском Тргу

31. децембар 2009 – Градски Трг

nova_godina_2Централни део програма у новогодишњој ноћи на градском тргу у Неготину, за који је задужен Дом културе “Стеван Мокрањац”, почеће у 23 сата концертом трубача оркестра Небојше Сејдића из Бојника, који ће за сву заинтересовану публику свирати пуна два сата.

Дочек Нове године за младе

docek_2009_thumbПо угледу на веће градове у Србији и Неготин ће ове године, поред дочека на Тргу организовати и Дочек Нове године за младе на Камерној сцени Дома културе у згради Биоскопа.
У програму учествују неготински састави: “Суперплан”, “Рафал”, “Спинс” и “Д Роомоонес”, један Ди Џеј и као специјални гост, група “Супер с карамелом” из Бечеја. Време одржавања програма, који са 25 извођача организује Дом културе “Стеван Мокрањац”, је од 20 сати до два иза поноћи.
Цена улазнице, за како организатори најављују, урбанији дочек Нове године је само 300 динара.

Позоришна сезона завршена Црвенкапом

28. децембар 2009 – Дом културе

crvenkapa_1Лутка сцена „Пепино“ из Ниша, стари познаник дечије позоришне публике, у сусрет новогодишњим празницима одиграли су добро познату бајку „Црвенкапа“, али у неочекиваном декору и уз музику Елвиса Прислија и Френка Синатре.

.

Састанак програмске Комисије “Мокрањчевих дана”

25. децембар 2009 – Београд

mok_dani_logo_1 У београдском Југоконцерту данас је одржан састанак Програмске комисије 45. фестивала „Мокрањчеви дани“. Дневним редом предвиђено је доношење предлога програма за наредни фестивал, предлог обавезне композиције за традиционално натпевавање хорова и предлог допуне Правилника о натпевавању хорова.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани