Архиве: април 2016

ОДРЖАНА ОПШТИНСКА СМОТРА РЕЦИТАТОРА “ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ“

У Дому културе „Стеван Мокрањац“ у Неготину, 20. априла, одржана је Општинска смотра рецитатора, „Песниче народа мог“.

„СОНГ“ – ФИНАЛЕ

web-plakat-finale-SONG-bordo-2016“СОНГ-2016” – Финални Сусрети омладине Неготина, одржаће се 25. и 26.априла (понедељак и уторак) у Дому културе „Стеван Мокрањац“ Неготин, са почетком у 19 сати. Састаће се по две најбоље пласиране екипе ( из класификационих сусрета) из млађег и старијег узраста. Екипе ће  оцењивати стручни жири у саставу: Рада Анђелковић, Милан Радосављевић и Драгана Кнежевић.

ТАКМИЧЕЊЕ РЕЦИТАТОРА „ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ“

Дом  културе  „Стеван Мокрањац“, у сарадњи са  Народном библиотеком  „Доситеј Новаковић“,  20. априла 2016. године,  од 18 сати, организује  оппштинско  такмичење рецитатора под називом:  „Песниче народа мог“ .

ИЗЛОЖБА СЛИКА, БОБАНА БОСИЋА

web_izlozbaУ уторак, 19. априла у 19 сати у галерији Дома културе биће отворена изложба слика , Бобана Босића.

Улаз је слободан.

ДОБРО ДОШЛИ

СУСРЕТИ СЕЛА У ЈАБУКОВЦУ, ВИДРОВЦУ И БУКОВЧУ

Претпоследњег викенда традиционалне манифестције изворног народног стваралаштва „Сусрети села“ своје програме приказали су фолклорни ансамбли из Јабуковца, Мокрања, Видровца, Сикола, Буковча и Тамнича.

СУСРЕТИ СЕЛА У ШАРКАМЕНУ И РЕЧКОЈ

Културно уметничко друштво „Врело“ из Шаркамена, својим наступом у петак затворило је први круг овогодишњих Сусрета села, док Чубра гостовањем у Шаркамену почела други круг такмичења. Свој други наступ у недељу имали су и чланови културно-уметничких друштава из Речке и Штубика.

СУСРЕТИ СЕЛА У МОКРАЊУ И ШТУБИКУ

Mokranje-Vidrovac_3Традиционална манифестација изворног народног стваралаштва „Сусрети села“ настављена је протеклог викенда сусретима у Мокрању и Штубику.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани