КАБАРЕ НА МАЛОЈ СЦЕНИ

12.10.2010, Неготин

IMG_4507У оквиру програма „Мокрањцу у част из редовних програма установа културе“ а у склопу пратећих програма 45. фестивала „Мокрањчеви дани“ Дом културе „Стеван Мокрањац“ на Малој сцени Биоскопа „Крајина“ организовао је 10. октобра музичко-поетски кабаре „Да, то су били дани“.

Неготинској публици, поред глумаца Небојше Дугалића и Бориса Пинговића, представила се и Нина Ћосић, која је као, данас трећи стални члан кабареа својим вокалним извођењем изненадила и обрадовала све присутне. Гост на наступу у Неготину био је бас гитариста Воја Савић, па је музички кабаре добио још једну нову боју.

IMG_4510Готово два сата ређале су се композиције Ерика Клептона, Ђорђа Балашевића, незаборавне песме Ваја кон Диос, Бијелог дугмета, Јосипе Лисац, Азре, поезија Слободана Марковића, Бране Петровића, Љубомира Симовића, Матије Бећковића, Душка Трифуновића, Витомира Николића и других, анегдоте и цртице из живота наших великих песника, писаца и глумаца. И на бис, „Рингишпил“ Ђорђа Балашевића, до неког новог сусрета.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани