МУЗИЧKИ СПЕKТАKЛ „HIGH ENERGY POWER METAL NIGHT“ 15. АПРИЛА У НЕГОТИНУ

web_NZMНеготинац Жељко Мариновић који готово четврт века живи и ствара у Америци под уметничким именом Nick Z Marino представиће први пут у свом родном граду ауторску музику објављену за америчко тржиште са  NZM бендом.
У својој богатој музичкој каријери свирао је са најзначајнијим музичким именима на неколико континената, 2005. године придружио се групи једног од највећих светских гитариста Yngwie Malmsteen’s Rising Force Band-u као клавијатуриста, а од 2013. године делује и као певач овог састава.
Свој NZM банд основао је 2010. године и први соло албум у Америци Freedom has no price објавио је управо за продукцијску кућу Yngwie Malmsteen’s. Током 2016. године наступао је на великој турнеји по Америци са највећим музичким именима данашњице: Steve Vai, Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen, Nuno Bettencourt, Tosin Abasi.
Ауторску музику NZM бенда и неке од највећих светских метал хитова извешће 15. априла од 20 сати на првом концерту овакве врсте који неготински Дом културе „Стеван Мокрањац“ дарује љубитељима „чвршћег“ звука. Њега ће, после наступа у Београду и Kрагујевцу, на једином концерту у Источној Србији пратити гитариста Ненад Бојковић, басиста Иван Ђерфи и бубњар Милош Мића Kовачевић.
Не пропустите прилику да чујете и видите јединствени heavy metal спектакл у Неготину. За све љубитеље овог звука важна информација је да је улаз на концерт слободан.

Улаз је слободан. Улазнице за концерт се могу преузети на билетарници Дома културе пре почетка концерта.

ДОБРО ДОШЛИ

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани