„ЧИКАГО“ У НЕГОТИНУ НА 54. „МОКРАЊЧЕВИМ ДАНИМА“

54Mdani_Chicago4Екипа Позоришта на Теразијама синоћ је у Неготину по 283. пут изнова „преживљавала“ пожуду и страст, приповедала причу о сјајним и мрачним странама шоу бизниса кроз мјузикл „Чикаго“ , који је по тексту Фреда Еба и Боба Фосија, на основу позоришног комада Морин Далас Воткинс и на музику Џона Кендера, режирао Кокан Младеновић.

Овај музичко сценски спектакл који траје већ 13 година довео је у Неготин екипу од преко стотину људи, и како рече Драган Вујић Вујке који у „Чикагу“ игра Били Флина, управо је у трајању и њен квалитет.

-Позив на сваки фестивал  Позоришту на Теразијама, пошто ми ретко гостујемо јер нас има толико много и то је све јако велико, једна скаламерија сценографије, костима, људи,  с те стране позив на фестивал јако значи, поготову у част Стевана Мокрањца који је један од  сигурно десет најреспектабилнијих личности наше драге Србије. Мислим да са те стране колико траје фестивал,  тај дигнитет самог фестивала ми вечерас морамо да оправдамо, и како кажу селектори, оставимо срце на терену – каже Драган Вујић Вујке.

Публика је на крају ове представе која траје  два и по сата испратила овацијама цео ансамбл, плесаче, глумце, оркестар, поздравивши дуготрајним аплаузом и глумице које су и те како дале печат овом музичко сценском спектакту, Јелену Јовићић као Рокси Харт и Ивану Кнежевић као Велму Кели.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани