МЈУЗИКЛ „ВЕСЕЛО ДЕВОЈАЧКО ВЕЧЕ“ ОДУШЕВИО НЕГОТИНСКУ ПУБЛИКУ

web_01Да је урнебесни мјузикл „Весело девојачко вече“ у којем играју, певају и глуме Ивана Петерс, Тијана Дапчевић, Зорана Павић, Маја Брукнер и Јелена Ђукић, прави избор програма за Дан жена, потврдиле су бројне овације неготинске публике  и песма која се орила салом Дома културе „Стеван Мокрањац“ дуже од 90 минута.

.

IMG_0286Иако су већину публике у сали неготинског Дома културе чиниле припаднице лепшег пола, чини се да су у овом веселом програму, подједнако уживали и малобројни мушки „пратиоци“. Симпатична прича, добра музика и пре свега сјајна енергија познатих музичарки, учинили су да неготинска публика од прве нумере „ухвати ритам“ и, баш као на правој веселој ноћној забави,  испрати га песмом до последње нумере. Ређали су се домаћи хитове као што су „Андреа“, „Ти си ми све на свету“, „Шта ће ми живот без тебе драги“, „Апсолутно твој“ „Kап весеља“…

Овај весео и урнебесни мјузикл дешава се у једном караока клубу и води публику на путовање у животе другарица из детињства које прослављају девојачко вече ћерке једне од њих. У драми пуној хумора, када се попије и отвори женска душа, долази до заплета, туге и испреплетаних животних прича о срећи, љубави, пријатељству и поверењу, незадовољству, неостварењу… Свака од ових жена има своју причу, а сваку причу прате познати југословенски хитови од поп музике, преко фолка, до шлагера.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани