Архиве: јун 2015

ДОЧЕК СВЕТСКОГ ШАМПИОНА

RajkoПредседник Општине Неготин Јован Миловановић поводом освајања светског шамионата у фудбалу за малде до 20 година и титуле најбољег голмана на свету, приредиће пријем за Предага Рајковића, голмана младе фудбалске репрезентације Србије и његове родитеље у петак 26.јуна у свом кабинету.
Дочек Предрага Рајковића, најбољег светског шампиона биће организован у центру града, у петак 26. јуна са почетком у 19 часова. Позивамо Неготинце да тога дана својим присуством увеличају програм који ћемо организовати најбољем светском голману.

Чекамо вас на Тргу!

43. КРАЈИНСКИ ОБИЧАЈИ У ШТУБИКУ

Stubik_1 [800x600]Традиционална манифестација народног стваралаштва, 43. Крајински обичаји, приређује се у спомен учесницима чувене битке код Штубика и Малајнице 1807. године. Делегација Општине Неготин коју су чинили, Јован Миловановић, председник Општине и Татјана Панић, члан Већа за културу и туризам положила је венац  на споменик палим борцима у Штубику. Цвеће су положили делегације Месне заједнице Штубик, Дома културе „Стеван Мокрањац“, СУБНОР-а Неготин, КУД-а „Прераст“ из Штубика, Основне школе „Хајдук Вељко“ из Штубика и Штубичке борачке организације.

ОТВОРЕНИ 43. КРАЈИНСКИ ОБИЧАЈИ

Krajinski_obicaji_1 [800x600]Културно-уметничким програмом, приређеним у Музичком павиљону у централном градском парку, синоћ су отворени 43. Крајински обичаји, који се у спомен на чувену битку на Штубику и Малајници,под покровитељством Општине Неготин, традиционално одржавају  од 17-19.јуна.

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „МАЛИ ПРИНЦ“

mali-princ-plakat-A3

Уторак/16.јун/ у 20 сати

сала Дома културе – Неготин

улаз: 200 динара

ДОБРО ДОШЛИ

КОНЦЕРТ КАМЕРНОГ ХОРА „ЛАВИРИНТ“

lavirint-webКонцерт камерног хора ЛАВИРИНТ из Зајечара биће одржан 23.јуна /уторак/ у 20 сати, у Мокрањчевој кући.
Улаз је слободан.

ДОБРО ДОШЛИ.

43. КРАЈИНСКИ ОБИЧАЈИ

WEB-PLAKAT-01Четрдесет трећа манифестација изворног народног стваралаштва, Крајински обичаји, биће одржана од 17. до 19. јуна у Неготину и Штубику. Крајински обичаји почињу уметничким програмом на градском тргу-музички павиљон,  у среду 17. јуна у 19 сати, а манифестацију ће отворити представник општине Неготин.

ИЗЛОЖБА „СЛИКЕ“ – ДОБРИЦЕ БИСЕНИЋА

У среду, 10.web-plakat-Dobrica-01 јуна у 20 сати у галерији Дома културе биће отворена изложба „СЛИКЕ“, Добрице Бисенића .

Улаз је слободан.

ДОБРО ДОШЛИ

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани