ДЕЧИЈИ ФИЛМСКИ ФЕСТИВАЛ ОД 20-26. ОКТОБРА У НЕГОТИНУ

kids-festСедми по реду Дечији филмски фестивал KIDS FEST одржаће се од 20. до 26.октобра у Неготину, а паралелно или током наредних месеци, традиционално ће бити одржан и у преко 30 градова у Србији.

Дечији филмски фестивал KIDS FEST је промотивни, дечији, уметнички фестивал филма и забаве, конципиран по угледу на сличне манифестације у свету, а јединствен на нашим просторима. Постоји како би популаризовао филмску уметност и квалитетну забаву, а самим тим и припремио будућу одраслу филмску публику, као будуће филмске ауторе и стручњаке. Овај Фестивал проглашен је пројектом од интереса за Министарство културе Републике Србије у области културе.

Међу остварењима на 7. KIDS FESTU наћи ће се премијерно Лоте и месечев камен, Заљубљени Твигсон, Мачка у Паризу, Титеф, Легенда о кунг-фу зеки, и многи други. Већина филмова је анимирана, а сви су синхронизовани тако да са лакоћом може да се прати њихов садржај. Остали одбрани филмови су бајковити и пријемчљиви за поменути узраст због чега вам најсрдачније препоручујемо да направите добар избор и дружите се са нама од четвртка 20. октобра закључно са средом 26. октобра. Улазнице за све филмове су 120 динара за организоване посете и 150 за куповину појединачних улазница.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани