Позоришна сезона завршена Црвенкапом

28. децембар 2009 – Дом културе

crvenkapa_1Лутка сцена „Пепино“ из Ниша, стари познаник дечије позоришне публике, у сусрет новогодишњим празницима одиграли су добро познату бајку „Црвенкапа“, али у неочекиваном декору и уз музику Елвиса Прислија и Френка Синатре.

.


Режију представе потписује Бобан Јовановић. У сусрет новогодишњим празницима, Дом културе „Стеван Мокрањац“ Неготин је, за око 250 посетилаца, организовао гостовање Лутка сцене „Пепино“ из Ниша.

crvenkapa_2Стари познаници дечије позоришне публике, играли су добро познату бајку „Црвенкапа“.Текст који деца препознају био је само пратећи део луткарске представе у којој су долазиле до изражаја аниматорске вештине Луке и Бобана Јовановића, који је потписао и режију ове представе.
Носећи елеменат у црно-белој сценографији, у којој је једини детаљ у боји, Црвенкапина марама, чинио је избор музике, сачињен и од музике Елвиса Прислија и Френка Синатре.
По завршетку представе уприличена је традиционална подела новогодишњих пакетића за децу, која су ову представу пратила организовано.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани