ПРЕДСТАВА „ПЕТРА“ У ДОМУ КУЛТУРЕ У НЕГОТИНУ

web_Petra_1Представа „Петра“ Народног позоришта Тимочке Крајине „Зоран Радмиловић“ у режији Ирфана Менсура, са  Тањом Бошковић у главној улози побрала је симпатије неготинске публике која је дугим овацима испратила сјану глумачку екипу коју су још чиниле Викторија Арсић, Наташа Петровић и Лана Караклајић.

Неготинци су врло емотивно доживели „Петру“, представу рађену по мотивима текста Ричарда Лорца на тему дубоких породичних односа родитеља и деце,  сестара, али и вечних питања слободе и среће, али и улогом новца у животу појединаца и породице. Препознатљиве животне ситуације , из углова различитих чланова породице, кроз ефектне и слојевите дијалоге врцале су од емоција и дотицале публику  отварајући питања на које свако тражи свој одговор.

Тања Бошковић бриљирала је беспрекорном глумом у улози мајке, док су је у стопу пратиле Наташа Петровић, као Олга, Лана Караклајић, као Петра и Викторија Арсић – Мала.

Предсаву „Петра“ успешно су ове сезоне на репертоар позоришта „Зоран Радмиловић“ поставили редитељ Ирфан Менсур, драматург Владимир Ђурђевић, сценограф Мирко Стокић, композитор Сања Илић и костимографи Горица Илић и Мирјана Станојевић.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани