ДЕЧИЈА ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „ТАЈНА БАКИНОГ ТАВАНЧЕТА“

web-tajnabakinogtavancetaДраги родитељи позивамо вас да, заједно са својим малишанима, погледате и учествујете у интерактивној представи „ТАЈНА БАКИНОГ ТАВАНЧЕТА“ Театра Талија коју за вас организује Дом културе „Стеван Мокрањац“, у четвртак 20. јула у 19.30 сати на платоу Дома.

„ТАЈНА БАКИНОГ ТАВАНЧЕТА“ је забавна и поучна прича о троје најбољих другара (Бора-фора, Даца-фаца, Нешко-смешко) који на бакином таванчету откривају чаробни сандук са бакиним стривеним стварима. У њему проналазе и чаробни штапић, којим успевају да покрену магију и „оживе“ старе предмете, слике и инструменте, као и познате дечје јунаке који су се затекли у чаробном сандуку.

Временом штапић измиче њиховој контроли, што ствара низ комичних ситуација. Осим бројних сонгова и изузетно духовитог текста, представа сјајно комуницира са децом и на питак начин им шаље бројне поруке о лепом понашању, дружењу, као и о важности хигијене и толеранције. Из старог сандуке тако излазе и „старе вредности“ које су већ помало заборављене.

Добро нам дошли!

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани