Концерт у Музичком павиљону

VIS_DoktoriУ уторак 06. октобра, са почетком у 19 сати у музичком павиљону у Градском парку, биће одржан концерт вокално инструменталног састава “Доктори”.
Вокално инструментални састав “Доктори” из Зајечара, окупља лекаре – заљубљенике у музику, те му је једна од одлика, да је то стручни састав из области медицине, а аматерски на пољу певања и свирања. На репертоару су им песме домаћих и страних рок група.
“Доктори” имају тројицу гирариста и флаутисткињу (ускоро ће се придружити и бас гитариста из струке), а остало су певачи, и сачињавају га: др. Биљана Пауновић, психијатар, мр Сци др Жељка Алексић, специјалиста нуклеарне медицине, др Мирјана Филимоновић, неуропсихијатар, проф.др Драгана Живковић, дипл. инг.мет., др Јован Рашић, стоматолог, др Жељко Илић, ортопед, др Милијан Јовић, специјалист ургентне медицине, др Младен Јолић, лекар опште праксе и Горан Јанковић, дечји хирург.
Овом групом руководи мр Сци др Жељка Алексић, која је и вођа женског камерног хора “Лавиринт” на чијем су репертоару дела домаћих класика од XV века до савремених аутора, – такодје су наступали у Неготину

У случају невремена концерт ће бити одржан у Дому културе.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани