ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВНУ ДЕЛАТНОСТ

web_radnicki_102104

Некадашњи Народни, касније Раднички универзитет  у Неготину, од маја 1997. године делује као Центар за образовну делатност при Дому културе “Стеван Мокрањац”.
На темељима најбоље традиције образовања одраслих, уз примену савремених достигнућа у овој области, Центар успева да задовољи потребе становништва општине Неготин.

За програме где постоји довољан број заинтересованих организује самостална одељења или групе, а за појединачне случајеве, као активан члан удружења Народних и Радничких универзитета Србије, Центар сарађује са свим сличним установама у земљи. У оквиру Центра за образовну делатност организујемо:
- школу енглеског и немачког језика (припрему за полагање испита код овлашћених Центара за образовање одраслих широм Србије)

 Особама које немају статус редовног ученика, онима који немају завршену средњу школу или желе да остваре виши степен образовања, промене квалификацију, пружамо могућност ванредног образовања:
- у Средњој медицинској школи „Хипократ“ Нови Сад и
- за занатске профиле у Средњој школи „Свети Никола“ Нови Сад

 У сарадњи са акредитованим Факултетом за пословну економију и право из Београда омогућујемо да се у Неготину студира под најповољнијим условима и стекне образовање VII степена стручне спреме на смеровима: пословна економија, финансије и право, као и мастер студије.

 Више информација у личном или телефонском контакту:

ЦЕНТАР ЗА ОБРАЗОВНУ ДЕЛАТНОСТ

ул. Љубе Нешића бр.1, 19300 Неготин
тел: 019 / 541-088, 063-415-521
електронска пошта: radnickinegotin@gmail.com

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани