ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „СОКИН И БОСИНА“

Plakat-SokaНа великој сцени Дома културе „Стеван Мокрањац“ у уторак 28. фебруара у 20 сати на програму је позоришна представа „Сокин и Босина“ по тексту Милице Константиновић у режији Југа Радивојевића.

Урнебесна породична комедија „СОКИН И БОСИНА“ са сјајном глумачком екипом предвођеном легендарном Љиљаном Благојевић на сцену Дома културе „Стеван Мокрањац“ доноси вечну причу о породичним односима зачињену живописним и провокативним ликовима у препознатљивим животним ситуацијама и дилемама. Волите ли своју ташту? Волите ли своју свекрву? Вероватно обожавате њихове савете, уживате у испуњавању њихових жеља и очекивања и сањарите о задовољењу њихових животних потреба. Ако је тако, сигурно бисте уживали да вам заједно дођу у посету? На продужени викенд… А на читав живот?Проживите занимљиво искуство заједно са јунацима наше представе, смејући се до суза!

Сјајан глумачки тандем, одличан редитељ и разгаљујућа енергија ове представе допринели су да, иако су ликови велике Таште и велике Свекрве, мудре снаје и скромног зета, виђани у разним комедијама, овде поново делују ново, а публика са интересовањем ишчекује расплет њихове компликоване ситуације.

Улоге тумаче: Љиљана Благојевић, Весна Станковић, Калина Ковачевић, Милош Ђорђевић

Режију потписује Југ Радивојевић, док су избор музике и оркестрација поверени Мирољубу Аранђеловићу Расинском.

Добро нам дошли!

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани