БОСИЉЧИЋЕВО ВЕЧЕ ЗА ПАМЋЕЊЕ

web_IBosiljcic1Иван Босиљчић, познати глумац и врсни интерпретатор, својим чаробним гласом  приредио је неготинској публици доживљај за памћење. Музичко поетско вече под називом „Пар стихова за нас“, са обрадама најромантичнијих песама, аријама и стиховима из мјзикла „Цигани лете у небо“, у сјајном извођењу овог врсног глумца и певача никог није оставило равнодушним.

Концерт је почео незаборавном  нумером „Девојко мала“  и у тренутку, својим гласом и стасом опчинио публику, посебно нежнијег пола. Ређале су се потом незаборавне нумере „Возови за Подлугове“, „Жуте дуње“, „Пукни зоро“, све зачињено поезијом у јединственом казивању овој сјајног уметника.

Посебан доживљај биле су арије из мјзикла „Цигани лете у небо“ коју је Босиљчић пре неколико године играо на сцени Дома културе. Темпераментне мелодије, емотиван  глас Босиљчића  у пратњи расположне публике  испунили су  позитивном енергијом салу Дома културе „Стеван Мокрањац“.

Босиљчић је концерт маестрално завршио сјајном обрадом познате „Несанице“, и подигао на ноге публику која га је испратила дуготрајним аплаузом.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани