Архиве: децембар 2011

СРЕЋНИ ВАМ НОВОГОДИШЊИ И БОЖИЋНИ ПРАЗНИЦИ

chestitka-Nova_godina-2012Срећну и успешну

Нову 2012.годину

жели Вам

Дом културе „Стеван Мокрањац“ Неготин

ДОЧЕК НОВЕ 2012.ГОДИНЕ

vatrometДом културе „Стеван Мокрањац“ и ове године традиционално, на градском Тргу , организује дочек Нове године за све суграђане.

 

 

ОСВРТ НА 2011.годину

РТВ Бор, 27. децембар 2011.
Емисија ОКО ИСТОКА
Рекли су о години која одлази: мр Милан Радосављевић, директор Дома културе „Стеван Мокрањац“ Неготин

Дом културе „Стеван Мокрањац“ у Неготину је, мање- више, и ове године делио судбину већине сличних буџетских установа у земљи, на коју највише утиче мањак пара.

НОВОГОДИШЊА ДЕЧИЈА ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА

plakatНовогодишња дечја позоришна представа
Дом културе „Стеван Мокрањац“ Неготин
среда 28.12.2011.  у 18 сати

Играју Моника Болдовина и Иван Ђорђевић
Текст : Бојана Иванов Ђорђевић
Музика : Петар Муста
Дизајн и израда лутака : Бојана Иванов Ђорђевић
Костим : Сава Иванов и Наталија Иванов
Сценографија и израда : Иван Ђорђевић
Сценски покрет и кореографија : Александра Мркаја
Дизајн светла и видео : Илија Момиров

ОБЕЛЕЛЕЖЕНА СЛАВА УСТАНОВЕ

mr-Milan-RadosavljЗапослени у Дому културе “Стеван Мокрањац” уз присуство пријатеља и сарадника  , обележили су славу Установе и породице Мокрањац, Светог Николу.Обред резања славског колача обављен је у цркви Свете Тројице. Присутне је поздравио директор Установе мр Милан Радосављевић. Домаћин славе била је Рената Ђурђевић Станковић , а домаћинство је преузела Љубинка Рајковић.

THE BESTBEAT – THE BEATLES TRIBUTE BAND

subota, 24.decembar 2011. u 20 sati
sala Doma kulture Negotin
ulaz 200 dinara

the-bestbeat-the-beatles-tribute-band-324Od podruma Cavern kluba – do krova zgrade Apple-a, the Bestbeat vas vode na magično putovanje kroz šezdesete i muziku najvećeg benda XX veka, The Beatles. Koncert beogradskog The Beatles tribute benda pod imenom The Bestbeat biće održan u subotu, 24. decembra u sali Doma kulture u Negotinu.

КАБАРЕ У НЕГОТИНУ

Кабаре Горана Султановића „Ја певам свој блуз“ је на допадљив начин кроз музику, песму, поезију и размишљање, неготинској публици приказао актуелни тренутак у Србији. Две гитаре и кпавијатуре, у виду уиграног тројаца: Горан Султановић, Душан Безуха и Бранислав Зарин, учинили су да се публика опусти и смеје сопственим мукама. Аплауз и смех глумцу уз питање како све то издржавамо, били су најбољи одговор публике.

„ЈА ПЕВАМ СВОЈ БЛУЗ“ КАБАРЕ ГОРАНА СУЛТАНОВИЋА

Goran_Sultanovic-2У четвртак, 15.децембра од 20 часова, на сцени Дома културе “Стеван Мокрањац” биће приказан кабаре Горана Султановића “Ја певам свој блуз”. Великан српске позоришне сцене Горан Султановић ће се овога пута неготинској публици представити кабареом који је својеврсни наставак познатог пројекта “Путуј Европо”.

ПОЗОРИШНА ПРЕДСТАВА „СВАШТА“

plakat_1У четвртак 8. децембра од 20 сати на сцени Дома културе „Стеван Мокрањац“ биће играна позоришна представа „Свашта“, у режији Милана Ланета Гутовића. Представу на сцену неготинског Дома културе доносе глумци позоришта „Зоран Радмиловић“ из Зајечара.

Улазнице се од понедељка 5. децембра, могу купити на билетарници Дома културе по цени од 250 динара за појединачне и 200 динара за организоване посете.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани