izdvojeno

ЛИКОВНО РЕШЕЊЕ ЗА ВИЗУЕЛНИ ИДЕНТИТЕТ 53. „МОКРАЊЧЕВИХ ДАНА“

„Осу се небо звездама“ Ликовно решење за визуелни идентитет 53. Мокрањчевих дана,  младог аутора Андреје Милошевића, са Мокрањчевим ликом представљеним кроз сазвежђе звезда, као и слоган Фестивала „Осу се небо звездама“, по више »

Архиве: октобар 2015

КОНЦЕРТ ГОЦЕ ТРЖАН СА БЕНДОМ

Goca-Trzan--Четвртак, 5.новембар у 20 сати
сала Дома културе

КИДС ФЕСТ 2015

Untitled-1

КОНЦЕРТ АУТОРА И КОМПОЗИТОРА ВЛАСТИМИРА СТАНИСАВЉЕВИЋА ШАРКАМЕНЦА

Концерт аутора и композитора Властимира Станисављевића Шаркаменца  одржаће се 10. октобра у Дому културе Стеван Мокрањац Неготин са почетком у 20 сати.

То је ауторско вече ВластимираPLAKAT-WEB-1 Станисављевића- Шаркаменца композитора и књижевника које је са великим успехом одржано ове године у Паризу у оквиру Дана српске културе-2015 . Концерт се састоји из два циклуса песама. Првог дела из циклуса РАДОСНИХ МАНАСИРСКИХ ПЕСАМА у којем су опевани сви наши најзначајнији манастири речју и музиком (Хиландар, Студеница, Грачаница, Богородица Љевишка, Дечани, Манасија, Буково, Тумане итд.) А други део из циклуса песама КРШНИХ ГРАНА БАДЕМА у којима су опевани Неготин, Крајина Хајдук Вељко итд. Стихове ће говорити сам аутор а учествују следећи уметници:

СЛАВКО НИКОЛИЋ, тенор
МИОДРАГ ЧОЛАКОВИЋ, клавир
ПЕТАР ГОЛУБОВИЋ, гитара
ВЛАСТИМИР СТАНИСАВЉЕВИЋ – говори стихове

ИЗЛОЖБА РАДОВА ЛИКОВНЕ ШКОЛЕ ДОМА КУЛТУРЕ

PLAKATwebУ четвртак, 8.октобра у 20 сати у галерији Дома културе биће одржана изложба радова ликовне школе Дома културе  „Стеван Мокрањац″.  Улаз је слободан.

ДОБРО ДОШЛИ

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани