„THE FRAJLE“ ПУТОВАЊЕ КОНЦЕРТОМ

Сала Дома културе
Уторак, 26.март у 20,30 сати

The-Frajle-400x400Популарни новосадски квартет „The Frajle“ одржаће концерт у Неготину, 26.марта у Дому културе, у духу свог студијског првенца Наш први албум са путовања. Четри вокала Марија, Наташа, Јелена и Невена, познате по својим занимљивим наступима са атрактивним костимима, поред својих хитова као што су „Ich Liebe Dich“, „Štiklice“ и други, извешће и неке од својих атрактивних и необичних обрада популарних светских нумера. Ово је њихов први наступ у Неготину, а познајући оригиналност и темпераментност ових дама, атмосфера ће бити сигурно сјајна.

„The Frajle“ нису саме, наступају са пратећим бендом, а шта све публика може да очекује од њиховог наступа: „Нека очекују једно путовање кроз време, емоције, различите пределе, са четри стране света, какве смо и саме. Прегршт емоција, нота, смеха,   нека обују удобне ципеле за ђускање, а ми ће мо дати све од себе да испунимо сва та очекивања“.

…О „Фрајлама“….

Фрајла Ната је ватрена Сремица, страна света запад, будућа професорка француског језика, неостварена жеља – да буде астронаут.

Фрајла Мара је одрасла на ветровима југа, те у бенду носи ту титулу, правница, неостварена жеља – олимпијски првак у стрељаштву.

Фрајла Нена, кошаркашку лопту замењује гитаром, руска душа, страна света исток, психолог, неостварена жеља да буде редитељ, фрајла Јелина сестра.

Фрајла Јела, прво је запевала, па онда проговорила, еколог, права дама, страна света север, неостварена жеља – да буде глумица, с титулом фрајле, Ненине млађе сестре.

Идеја о настанку бенда дошла је сасвим спонтано. Пошто се свака од њих дуги низ година бави музиком, познавале су се, али никада раније нису сарађивале. Најбитније је то што је свака од њих још од малих ногу маштала да се бави музиком.

frajle_Negotin-400x148

Карте за путовање са „Фрајлама“ могу се купити на билетарници Дома културе

почев од 20. марта по цени од 500 динара.

ДОБРО ДОШЛИ

—————————————————————————————-

…СА КОНЦЕРТА….

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани