ГРУПА ЛЕ БОНЕНС НА НЕГОТИНСКОМ ЛЕТУ

web_21Дом културе „Стеван Мокрањац“ потписаће организацију још једног концерта у оквиру овогодишње манифестације Неготинско лето и то у петак, 15. јула. Са провереним сарадницима и пријатељима у току су припреме за наступ седмочланог неготинског бенда Ле Боненс у центру града, од 21 сат! Жанровски обојено вече приређују: Стефан Николић, клавијатуре, хармоника, вокал; Весна Гарабантин, виолончело; Татјана Жикић, вокал; Саша Јовановић, гитара, вокал; Марко Митровић, клавијатуре; Милош Милојевић, бас гитара и Марко Петровић, бубњеви.

web3Група Ле Боненс је препознатљива по интерпретацијама популарне и рок музике, али и по репертоару пажљиво одабраних дела народне и староградске музике. Ле Боненс је до сада имао више од 50 јавних наступа, међу којима су: Неготинска регата, Фестивал вина и доброг расположења, традиционални новогодишњи концерти у Дому културе „Стеван Мокрањац“ и други. У каријери, као посебно важан успех издвајају друго место на такмичењу у част Ришару Галијану, најпознатијем хармоникашу света- данашњице.

После концерта у Неготину и још једног дружења са овдашњом публиком, у ритму лета које траје, Ле Боненс очекују и наступи на Међународном џез фестивалу – Нишвил.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани