„ВЕСЕЛО ДЕВОЈАЧKО ВЕЧЕ“ УЗ НАЈПОПУЛАРНИЈЕ ДОМАЋЕ ХИТОВЕ

web_DVeceДом културе „Стеван Мокрањац“, специјално за Дан жена, у уторак 08. марта од 20.00 сати, организује урнебесни мјузикл „Весело девојачко вече“. У мјузиклу играју, певају и глуме Ивана Петерс, Тијана Дапчевић, Зорана Павић, Маја Брукнер и Јелена Ђукић.

Овај весео и урнебесни мјузикл дешава се у једном караока клубу и води публику на путовање у животе другарица из детињства које прослављају девојачко вече ћерке једне од њих. У драми пуној хумора, када се попије и отвори женска душа, долази до заплета, туге и испреплетаних животних прича о срећи, љубави, пријатељству и поверењу, незадовољству, неостварењу… Публика не може а да се не насмеје па чак и запева познате домаће хитове као што су „Андреа“, „Ти си ми све на свету“, „Шта ће ми живот без тебе драги“, „Апсолутно твој“ „Kап весеља“… са учесницама мјузикла. Свака од ових жена има своју причу, а сваку причу прате познати југословенски хитови од поп музике, преко фолка, до шлагера.

Девојачко вече се тако претвара у праву женску забаву, дивљи и весели ноћни излазак у коме учествује и сама публика.

Улазнице за „Весело девојачко вече“ биће у продаји од понедељка 28. фебруара, на билетарници Дома културе „Стеван Мокрањац“. Цена улазнице 500 динара.
Обрадујте супруге, девојке, другарице, развеселите се заједно, насмејте и уживајте у доброј музици!
Добро нам дошли!
Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани