THE QUEEN – REALTRIBUTE BAND

Петак, 30.новембар 2012. у 20 сати
сала Дома културе Неготин
улаз слободан

queen_real_tribute_plakat24.11. обележава се 21. годишњица смрти једног од највећих вокала сви25х времена, вокала легендарне рок групе QUEEN, Freddie Mercuryja. Том приликом, тачније, 30.новембра  вам доводимо феноменални QUEEN Real Tribute Band!

QUEEN Real Tribute је бенд из Београда  који се састоји од пет искусних музичара. Поред рада као Queen Real Tribute бенд, доказали су се и као музичари са многим ауторским радовима. Оно што краси овај бенд је чињеница да није сачињен од раштимованих аматера ни од обичних тезгароша, већ од истинских музичара, ентузијаста и заљубљеника у песме групе Queen. Као такви, на својим наступима зраче великом енергијом.

Гитариста банда , има оригиналан модел гитаре „Brian May“ и наравно, идентичан тон, а певач бојом гласа, сценским наступом и оделима оживљава легендарног Freddie Mercuryja.

Бенд је обишао многе државе и градове свиета. Свирали су турнеју у Бразилу (15 концерата), у Швајцарској, Француској, Чешкој, Словачкој и другим деловима Еуропе. У 2013. години бенд иде на још једну турнеју у Бразил, а након тога у Јапан.

Не пропустите овај сјајан концерт уз пјесме које сви знате: Bohemian rhapsody, Innuendo, Show must go on, I want to break free, We are the champions, We will rock you и многе друге. Овај банд није никаква играрија. Нећете после њихове свирке само рећи – „били су одлични“. Њихову свирку ћете памтити још дуго после концерта.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани