ОДРЖАНА ОКРУЖНА СМОТРА РЕЦИТАТОРА „ПЕСНИЧЕ НАРОДА МОГ“ У НЕГОТИНУ

ucesnici-OSR-2014-1Марија Антић из Бора у млађем, Марија Милошевић из Неготина у средњем и Борис Лукић из Неготина у старијем узрасту, победници су Окружне смотре рецитатора „Песниче народа мог“, која је одржана 16. априла, 2014. године у Неготину.

На Окружној смотри учествовали су рецитатори из Бора и Неготина, који су били најбољи на пртедходно одржаним Општинским такмичењима.

pobednici-OSR-2014У млађем узрасту, прво место освојила је Марија Антић из Бора. Друго место припало је Дуњи Жикић, такође из Бора. Треће место заузела је Ема Орељ, ученица ОШ „Бранко Радичевић“ из Неготина, док је похвала припала Софији Видановић из ОШ „Вера Радосављевић“ Неготин.

У категорији средњег узраста, титулу победника понела је Марија Милошевић, ученица ОШ „Вук Караџић“, док  је   друго место освојио  Стефан Ковачевић из Бора. Треће место припало је Нини Кошутић, ученици ОШ „Бранко Радичевић“ а похваљена је Марија Шамић из ОШ „Павле Илић-Вељко“ из Прахова.

Лукић Борис је, у категорији старијег узраста, освојио прво место. Друго место припало је  је Јани Чеклановић ученици СМШ „Стеван Мокрањац“,а трећу позицију заузела је   Марија Тодоровић из Бора. Четврто место припало је Богдану Спасићу из Бора, а пето Марији Јелић, такође из Бора. У категорији старијег узраста похваљена је гимназијалка Ениса Шаботић из Неготина.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани