izdvojeno

ЛИКОВНО РЕШЕЊЕ ЗА ВИЗУЕЛНИ ИДЕНТИТЕТ 53. „МОКРАЊЧЕВИХ ДАНА“

„Осу се небо звездама“ Ликовно решење за визуелни идентитет 53. Мокрањчевих дана,  младог аутора Андреје Милошевића, са Мокрањчевим ликом представљеним кроз сазвежђе звезда, као и слоган Фестивала „Осу се небо звездама“, по више »

Архиве: новембар 2013

ПОЗНАТИ ФИНАЛИСТИ „СОНГ-а 2013″

song_2013 plakatСиноћ су у биоскопу одржани последњи 7. класификациони сусрети СОНГ-а 2013.  Учествовале су све четри средње школе и три основне школе из Неготина. Екипе је оцењивао стручни жири у саставу Рада Анђелковић, Марко Костић и Душанка Ботуњац.

АДАМ ПУСЛОЈИЋ ПРОМОЦИЈА КЊИГА ИЗАБРАНИХ ПЕСАМА

Петак, 22.новембар у 12 сати
мала сцена – биоскоп Крајина

Adam_PuslojicДом културе „Стеван Мокрањац“ Неготин и уметничко удружење „Крајински круг“ позивају Вас у петак, 22.новембра 2013.године (тачно у подне) на промоцију књига:

ИЗАБРАНИХ ПЕСАМА АДАМА ПУСЛОЈИЋА

и на изложбу слика и цртежа

MOМЧИЛА ГОЛУБОВИЋА КАНИЈА
„ПОРТРЕТИ ПЕСНИКА НИКИТЕ СТАНЕСКУА“

ЧАЈ ОД ЈАСМИНА

Уторак, 19.новембар у 20 сати
сала Дома културе
улаз: 300 динара

plakat - caj od  jasminaТекст – Весна Станковић
Драматизација – Жељко Јовановић
Приредио – Бода Нинковић
Костими – Ивана Гутеша
Музика – Љуба Нинковић
Кореограф – Желјко Гроздановић
Улоге:
Бода Нинковић,  Весна Станковић,  Милена Васић.

СОНГ 2013

song_2013 plakat“СОНГ-2013” – Сусрети омладине Неготина, почеће у уторак 12. новембра у 19 сати, на Малој сцени Дома културе у згради Биоскопа Крајина.  Као и ранијих година, одвојено ће се такмичити основне од средњих школа, у класификационим сусретима учествоваће само по једна екипа сваке такмичарске вечери, максималан број учесника је ограничен на 25, а у финалним сусретима који ће се одржати у Дому културе у децембру месецу, снаге ће одмерити по две најбоље пласиране екипе из оба узраста и то 11. и 12.децембра. Екипе ће ове године оцењивати стручни жири у саставу: Душанка Ботуњац, Рада Анђелковић и Марко Костић.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани