izdvojeno

ЛИКОВНО РЕШЕЊЕ ЗА ВИЗУЕЛНИ ИДЕНТИТЕТ 53. „МОКРАЊЧЕВИХ ДАНА“

„Осу се небо звездама“ Ликовно решење за визуелни идентитет 53. Мокрањчевих дана,  младог аутора Андреје Милошевића, са Мокрањчевим ликом представљеним кроз сазвежђе звезда, као и слоган Фестивала „Осу се небо звездама“, по више »

Архиве: децембар 2012

СРЕЋНИ ВАМ НОВОГОДИШЊИ И БОЖИЋНИ ПРАЗНИЦИ

Chestitka-2013Срећну и успешну

Нову 2013.годину

жели Вам

Дом културе „Стеван Мокрањац” Неготин

.

КОНЦЕРТ NIGHT PASAGE

Сала Дома културе
Петак, 28.децембар 2012. у 20 сати
улаз: 200,0о дин.

NP_1NIGHT PASSAGE је бенд кога сачињавају музичари са обе обале Дунава, тројица са српске и двојица са румунске, из два суседна града Кладова у Србији и Турн Северина у Румунији. Бенд је настао у мају 2010.год. и за кратко време је успео да се наметне публици пре севга у Румунији где је више наступао неголи у Србији. Требало би издвојити уживо наступе на румунској државној телевизији и мини турнеју у пролеће 2011. када је бенд наступао у неколико најзначајнијих клубова у Румунији (Темишвар, Сибиу, Букурешт. Ресица итд.).

СТАЛНА ПОСТАВКА УМЕТНИЧКИХ ДЕЛА ИЗ ФОНДА ДОМА КУЛТУРЕ

Галерија  Дома културе
Четвртак, 27.децембар 2012. у 19 сати

2907_1Велики број уметничких дела који се налази у фонду Дома културе, наметнуо је идеју о креирању годишње изложбе под називом „Стална поставка“, коју Дом културе организује сваке године, промовишући дела која су доступна јавности током целе године.

НОВОГОДИШЊА БАЈКА

Novogodishnja-bajka-plakat [800x600]Сала Дома културе
Четвртак, 27.децембар 2012. од 10 и 12 сати
улаз: 150,0о дин.

.

.

КОНЦЕРТ „ЗВУЦИ МОКРАЊЧЕВИХ СЛЕДБЕНИКА“

Галерија Дома културе
Субота, 22.децембар 2012. у 19 сати
улаз слободан

Plakat-_MiljaУ суботу 22.децембра 2012. у 19 сати биће одржан традиционални концерт “Звуци Мокрањчевих следбеника”, у сали Дома културе у Неготину. Представиће се Миља Поповић (клавир) са гостима Wonder String Quartet из Београда. Концерт “Звуци Мокрањчевих следбеника”, традиционално се организује  у Дому културе „Стеван Мокрањац” у Неготину. Учествују млади Неготинци који су музичко образовање започели у Неготину а сада се налазе на школовању или на раду  у Неготину или у другим градовима наше земље или у иностранству.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани