РОK МУЗИKА НА НОВОГОДИШЊЕМ KОНЦЕРТУ У ДОМУ KУЛТУРЕ

web-ARS-CommunityДом културе „Стеван Мокрањац“ организује 26. децембра хуманитарни концерт састава „Ars Communityy“ и њихових пријатеља. На програму домаћа и инострана рок музика на акустичним инструментима.

Састав „Ars Community“ чија су окосница професори музике из Уметничке школе „Стеван Мокрањац“ у Неготину: Стефан Николић (хармоника и вокал) и Весна Гарабантин (виолончело) приредиће у четвртак 26.децембра од 20 сати у Дому културе „Стеван Мокрањац“ Новогодишњи хуманитарни концерт.
Суштинска идеја овог веома занимљивог састава је да се ширем аудиторијуму кроз свирање популарне музике у аранжманима својственим класичној музици, са примесама модернијег звука и уз помоћ модерне технологије демонстрирају могућности класичних инструмената и њихова свестраност.
Поред Гарбантинове и Николића у овом програму учествују и професори: Предраг Грујић (клавир), Мирјана Новаковић (виолина) и Владимир Васиљевић (кларинет, саксофон), али и гитариста Саша Јовановић и вокал Наталија Његушић.
На програму ће се, између осталих, наћи композиције Мајкл Џексона, Тине Тарнер, Дејвида Боувија, Бритни Спирс али и музика ЕKВ, Бајаге, Бијелог дугмета, Парног ваљка, Влатка Стефановског…
„Ars Community“ са великим задовољством, посвећено и са љубављу ужива у овој својој причи, искрено верујући да ће својим ангажовањем заинтересовати младе да се баве музиком и спознају предности школовања у музичким школама.
Kонцерт има хуманитарни карактер, цену улазнице одређујете сами кроз добровољни прилог.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани