„ЦИМЕТ И ВАНИЛА“ НАСМЕЈАЛИ НЕГОТИНСКУ ПУБЛИКУ

web1

Приче о љубави, страсти и чежњи из угла три жене, различитих животних прича и љубавних искустава адвокатице, медицинске сестре и стјуардесе чине кабаретску представу „Цимет и ванила“ којом је неготински Дом културе заокружио овогодишњу позоришну сезону.

Готово два сата публика је дисала заједно са екипом коју је предводила Весна Станковић, помно пратећи сва дешавања на сцени и реагујући тачно онако како су то актери ове смешне приче о мушко-женским односима и очекивали.

Станковићева која је добра позната љубитељима позоришта у Неготину, написала је и режирала овај позоришни комад:

„Ово је прича о женама, њиховим погледима на, наравно, однос са мушкарцима. Парадокс је да мушкарци време које проводе са мушким пријатељима углавном троше на приче о спорту, аутомобилима, политици, а најмање на приче о женама. Жене, напротив, своје време са другим женама проводе разговарајући највише о мушкарцима, па потом о осталим стварима. Оно што је важно је да у представи подједнако уживаји и мушкарци и жене.“

Духовито и забавно, лепршаво и шармантно, у кореографијама Небојше Громилића, глумице и певачице Весна Станковић, Милица Јанкетић и премијерно у овој представи Милица Буразер, уз свакидашње и несвакидашње доживљаје провеле су нас, уз пратњу пијанисте Јована Стаматовића-Карића кроз музички времеплов.

„Хеј момци млади“, „Овај мирисни цветак“, „Љубав и мода“, „Мунд хармоника“, „Бикини са жутим тачкицама“, „Мансарда“, само су неке од композиција које су публику вратиле у неко прошло време сећајући је на познате шлагере педесетих и шездесетих година прошлог века.

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани