РЕПЕРТОАР БИОСКОПА

АТОМСКИ ЗДЕСНА
24-27. aприл 2014. од 18 и 20 сати

Atomski-ZdesnaЖанр: драма, комедија
Трајање: 97 мин.
Премиса: За све нас из 50-60-70 и неке…
Енглески назив: From Zero To Hero
Главне улоге: Срђан Тодоровић, Бране Стурбеј, Бранко Ђурић, Наташа Јањић, Тања Рибич, Урош Ђурић, Бојан Навојец, Мима Караџић, Ана Костовска, Божидар Зубер, Милош Самолов, Христина Поповић, Горан Навојец, Исидора Симијоновић, Зоран Цвијановић, Мира Бањац, Младен Нелевић, Дубравка Дракић.
Сценарио и режија: Срђан Драгојевић

„Ништа на овом свету није бесплатно, осим сира у мишоловци“, каже један од менаџера продаје, гледајући породице из свих крајева бивше Југославије које су дошле на летовање у ризорт на Јадрану. Летовање је бесплатно уз услов да се присуствује „сеанси“ продаје у систему „тајм-шер“, који подразумева да се купује ограничено време за коришћење апартмана на период од 99 година.

Београђанин Младен је најуспешнији у екипи продаваца из читавог региона, шармантан и без скрупула. Главни менаџер продаје, Метод, додељује Младену „немогуће“ клијенте – Омера, бившег ратног ветерана из Босне, и његову жену Мају. Омер према Младену гаји нескривени анимозитет. Ово је Методова освета, јер је сазнао да његова жена Соња спава с Младеном.

На почетку продаје Метод саопштава својим продавцима да им је у посету дошао главни менаџер из Немачке који је незадовољан њиховим резултатима. Агенти сазнају да ће остати без посла уколико данас не остваре продају. Они се бацају на своје „жртве“ са жаром очајника.

Почиње „борба“ између продаваца и купаца у којој се не бирају средства и која брише разлике између „џелата“ и „жртве“…

УЛАЗНИЦЕ СЕ ПРОДАЈУ НА БИЛЕТАРНИЦИ БИОСКОПА ПО ЦЕНИ ОД 250 динара

ДОБРО ДОШЛИ У БИОСКОП

Општина Неготин | Министарство културе и информисања | Мокрањчеви дани